Piiiiiiiiiitkästä aikaan käytiin Dafin kanssa tokoilemassa ryhmässä. Treenattiin aloluokan liikkeitä.
Takapakkia on menty kun on kesä laiskoteltu, perusasennot oli hakusessa ja seuraaminen edelleenkin tökkii.
Ainut plussa oli et taluttimen kanssa seuraaminen oli parantunut. Muut liikkeet aika jees jos perusasennot olis ollu kunnossa.Nyt täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa treenaan tosissaan jos meinataan joskus mennä kisaamaan. Sepen kans ollaan tokoiltu jonkun verran ja aikas hyvin poika muistaa liikkeet. Seuraaminen on aivan loistavaa ja muutkin liikkeet sujuu aikas hyvin , mut perusasennot tökkii. Tästäpä on hyvä jatkaa.... ;-)
Tazza tuli lauantaina todella kipeäksi, aristeli takapäätä ja oli todella nyypelö. Kävimme illalla eläinlääkärissä ja saatiin diagnoosiksi suolitukoksen, ei mitään hajua mistä sellanen tuli, mut eläinlääkäri epäili, että puolukoilla vois olla osuutta asiaan, nimittäin pikkuherra on puolukkareissulla syöny niitä aivan tajuttomasti. Tazzalle annettiin joku äkänen kipupiikki ja suoli tyhjennettiin toilaksilla. Yö meni tosi huonosti, kun päästiin kotia Tazza rupesi kuolaamaan hirveesti ja itkeskeli useamman tunnin, luulenpa et se kipulääke oli liian vahvaa Tazzalle. En muista piikin nimeä muttei ollut näitä perinteisiä kipulääkkeitä.
Tazza on nyt vielä parafiini kuurilla, et saadaan kaikki ylimääräinen tulemaan ulos. Muuten pikkuherra
voi jo oikein hyvin. Täytyy sanoa, et oli mennä lauantai iltana jo usko, selviääkö Tazza siitä, koska meni lääkkeen takia niin huonoon kuntoon.:-((

1930279.jpg
Mukavaa syksyä blogin vieraille :-))